Laat je animatie zien met een videocard

Na het openklappen van de cover start je animatie automatisch met afspelen! Onze video brochures zijn een opvallend krachtig en unieke tool om je animatie te laten zien tijdens salesgesprekken, op (internationale) beurzen of tijdens bijeenkomsten. Onze videocards zijn een combinatie van geluid, bewegend beeld en drukwerk en wordt uitgevoerd met hoge resolutie HD & IPS videoschermen. Het is verwerkt in stevig karton, bedrukt in full-color met een luxe gelamineerde afwerking in mat of glossy.

Presentatie

Een animatie op je videocard is heel verrassend en effectief als je je product of dienst presenteert tijdens gesprekken.

Give away

Geef je videocard met animatie weg tijdens beurzen, evenementen of netwerkevents, zodat mensen je animatie later kunnen bekijken.

Instructie

Leg eenvoudig de werking uit van een product of dienst. Ook kun je denken aan gebruik door personeel, zoals werkgerelateerde instructies.

Uitnodiging

Een zeer bijzondere manier om een uitnodiging te versturen aan relaties. Denk aan jubilea of andere speciale gelegenheden.
DutchEnglishGerman
Neem contact op Wij sturen je graag meer informatie!
Neem geheel vrijblijvend contact op. Ontvang binnen 24 uur antwoord op je vraag of een offerte.
Verzenden