Laat de voordelen van je product zien in een animatie. Speel af op een videobrochure tijdens gesprekken met klanten.

Geef korte presentaties op locatie bij de klant zonder gedoe met snoeren en beamers. Laat je (product)animatie op een videobrochure zien aan mensen of geef mee als marketingtool aan het salesteam, accountmanagers en andere ambassadeurs. Het is een krachtig instrument tijdens verkoopgesprekken en adviesgesprekken. Uiteraard kun je de uitleganimatie op je laptop afspelen of op een USB zetten.

Na afloop van het gesprek kun je de videobrochure bij de klant achterlaten als give-away.  De animatie kan op een later moment opnieuw bekeken en besproken kan worden met collega’s en leidinggevenden.

animatie laten maken

Kort en krachtig uitleggen

Met een animatie maak je de klant binnen enkele seconden duidelijk wat je te bieden hebt.

Op USB als give away

Een USB of videobrochure met je animatie is een originele give-away. De klant kan deze gegevensdragers tevens gebruiken voor zijn eigen bestanden.

80% visueel, 20% gehoor

Mensen zijn voor 80% visueel ingesteld en slechts 20% op gehoor. Jouw boodschap wordt dus onthouden.

Multi-inzetbaar

Laat je animatie overal zien. Bijvoorbeeld in presentaties, op beurzen, via social media, op de website, intranet en in de nieuwsbrief.

Onze tip? Geef je animatie op een videobrochure of USB aan de klant. Zorg dat jouw gesprekspartner de animatie op een later moment kan laten zien aan eindbeslissers, leidinggevenden, collega’s en stakeholders

Jij (of je collega van sales) hebt een succesvol gesprek achter de rug. Je gesprekspartner is dolenthousiast over je voorstel maar moet de directie of collega’s nog zien te overtuigen. Je wacht in spanning af. Herken je dit?

Je gesprekspartner is vaak niet diegene die ook daadwerkelijk bevoegd is om zelfstandig eindbeslissingen te nemen. Dit betekent dat hij of zij op een later moment de rode draad van het gevoerde gesprek moet zien over te brengen. Vergeet niet, jij wist in al je enthousiasme alles te vertellen, maar geldt hetzelfde voor je gesprekspartner? 

De kans is groot dat dat niet het geval is, waardoor het positieve gesprek vrijwel geheel aan kracht verliest en je voorstel uiteindelijk zelfs in de prullenbak belandt.

Help je gesprekspartner door jouw animatie op USB of videobrochure te overhandigen of een linkje naar Vimeo/YouTube per e-mail door te sturen. Ook kun je je uitleganimatie als downloadbestand doorsturen via WeTransfer. Eindbeslissers zien wat jij bedoelt. Vergroot de kans van slagen en zorg dat beslissingen sneller genomen worden! 

Merkbeleving

Laat in de animatie zien waar het bedrijf voor staat. Wij schrijven een aansprekend script. Roep emotie op bij de kijker.

Productbeleving

Breng je producten of diensten tot leven met een uitleganimatie. In plaats van saaie opsommingen van specificaties kun je veel beter laten zien wat het daadwerkelijk doet.

DutchEnglishGerman
Neem contact op Wij sturen je graag meer informatie!
Neem geheel vrijblijvend contact op. Ontvang binnen 24 uur antwoord op je vraag of een offerte.
Verzenden