Internationaal ondernemen biedt Nederlandse bedrijven de kans om te groeien en extra geldstromen te genereren. Goed promotiemateriaal helpt daarbij

Internationaal ondernemen biedt voor Nederlandse bedrijven een fantastische kans om mensen in het buitenland kennis te laten maken met de diensten en producten die het bedrijf zo uniek maken. Daarbij komen er nieuwe geldstromen vanuit het buitenland, zodat het bedrijf kan zorgen voor een groei in de omzet. Toch kiezen de meeste bedrijven er niet voor om een fysieke vestiging in het buitenland te openen. Dit brengt immers enorm hoge investeringskosten met zich mee en vaak dient er (lokaal) personeel aangenomen te worden, waardoor het een uiterst lastig en tijdrovend proces kan worden.

Wij ondersteunen bedrijven die actief zijn binnen de topsectoren van Nederland met marketingmateriaal, wat zij vervolgens kunnen tonen tijdens een beursdeelname, handelsmissies, presentaties in het buitenland of op hun internationale website. Ook staan wij klaar om (overheids)organisaties te helpen bij het promoten van Nederland en het innovatieve Nederlandse bedrijfsleven.

Wij zijn lid van:

Promotiemateriaal voor lokale partners en agenten

Veel Nederlandse bedrijven zien mogelijkheden om de stap over de grens te zetten. In de meeste gevallen kiezen zij ervoor om samen te werken met lokale partijen in het exportland die al over een groot netwerk beschikken. Zij hebben de lokale markt al veroverd en het kan bijzonder interessant zijn om bij dergelijke partijen aan te sluiten. Dit is de minst risicovolle manier van internationaal zakendoen.

Handelspartners overtuig je met professioneel marketingmateriaal zodat de meerwaarde van een samenwerking direct visueel duidelijk wordt. Ook nadat de overeenkomsten (met bijvoorbeeld lokale agenten) eenmaal zijn getekend komt marketing om de hoek kijken. Zij moeten immers jouw producten in het doelland onder de aandacht brengen. Je behoudt de meeste regie wanneer je het materiaal zelf aanlevert, vanzelfsprekend rekening houdend met de lokale markt. Dutch-Animations ontwikkelt promotiemateriaal in de taal van het exportland om je kans op zakelijk succes aanzienlijk te vergroten. Het neemt taal- en cultuurbarrières weg en maakt duidelijk wat jouw bedrijf te bieden heeft.

Enkele van onze klanten

DutchEnglishGerman
Neem contact op Wij sturen je graag meer informatie!
Neem geheel vrijblijvend contact op. Ontvang binnen 24 uur antwoord op je vraag of een offerte.
Verzenden