Laat infographics maken en verduidelijk informatie

Mensen zijn visueel ingesteld

Laat ons je verhaal uitbeelden

Kernpunten

Infographics zijn bedoeld om kort en overzichtelijk de belangrijkste highlights uit teksten te laten zien. Wij focussen ons op de kern van je boodschap.

Stijlkeuze

Infographics zijn in verschillende stijlen en kleuren mogelijk. Wij bekijken samen met jou welke stijl het beste aansluit op jouw boodschap en huisstijl.

Online & drukwerk

Jouw infographics worden zodanig opgeleverd dat je ze zowel online kunt gebruiken als in drukwerk. Denk aan social media, presentaties of magazines.

Voorbeelden infographics

Klik op de afbeelding om te vergroten

Neem direct contact op

+31 (0)183 76 09 08

Wij toveren data om in beelden!

Vat de kernboodschap van teksten perfect samen in mooie afbeeldingen (infographics). Gebruik infographics in powerpoint presentaties, jaarverslagen, magazines, op de website of deel ze via social media. Er zijn vele manieren denkbaar om jouw informatie op een visuele manier over te brengen en te delen, zodat iedereen jouw boodschap begrijpt. Neem vandaag nog contact met ons op om geheel vrijblijvend advies en een offerte te ontvangen.

01.
Stuur ons een briefing

Stuur ons bij voorkeur een (korte) briefing. Omschrijf welke boodschap je wilt overbrengen voor welke doelgroep en hoeveel infographics je wilt. Wil je ze in je huisstijlkleuren? Wij sturen jou een offerte op maat.

02.
Schetsen

Zodra je de offerte goedkeurt gaan wij aan de slag met schetsen. Wij sturen je de infographics in concept door ter goedkeuring.

03.
Productietijd

De infographics worden definitief uitgewerkt. De productietijd hangt af van de complexiteit maar ga uit van enkele dagen.

04.
Publiceren maar!

Wij sturen jou de infographics. Ze zijn klaar om gepubliceerd te worden!

Wat zeggen onze klanten?

DutchEnglishGerman
Neem contact op Wij sturen je graag meer informatie!
Neem geheel vrijblijvend contact op. Ontvang binnen 24 uur antwoord op je vraag of een offerte.
Verzenden