Geef je bedrijf een gezicht met een character!

Een character wekt vertrouwen en bevordert klantenbinding

Wordt overal herkend!

Klantenbinding

Een goed character gaat jarenlang mee en is een investering die zichzelf vaak terugverdient. Klanten associëren een character met een persoon. Je bedrijf verliest zijn anonieme status maar krijgt een herkenbaar gezicht. Het is dé ideale manier van langdurige klantenbinding.

Sterk merk bouwen

Jouw character moet bekend worden bij het grote publiek. Verspreid hem dus via zoveel mogelijk verschillende mediakanalen. Een character is crossmediaal inzetbaar. Plaats hem op de website en in de nieuwsbrief, drukwerk en presentaties.

Voor vele jaren

Een goed character gaat vele jaren mee en is een uitstekende investering. Je hebt een voorsprong op de concurrentie omdat je een herkenbaar merk bent geworden! Wij kunnen zowel statische characters (afbeeldingen) als geanimeerde characters ontwikkelen.

Geef je bedrijf een gezicht

Met een character bouw je een sterk merk. Het is herkenbaar en wekt vertrouwen.

01.
Stuur ons een briefing

Stuur ons een briefing. Omschrijf welke boodschap je wilt overbrengen voor welke doelgroep en beschrijf je gewenste character zo gedetailleerd mogelijk. In welke stijl wil je je character? Welke uitstraling moet je character krijgen? Dient hij eenvoudig te zijn of moet het in 3D ontwikkeld worden? Hoe complexer een character wordt, hoe duurder hij uiteraard wordt. Wij sturen jou een offerte op maat.

02.
Schetsen

Zodra je de offerte goedkeurt gaan wij aan de slag met schetsen. Als wij een character ontwikkelen zorgen we ervoor dat hij/zij zo goed mogelijk aansluit op de kernwaarden van je bedrijf. Wij sturen je het character in concept door ter goedkeuring.

03.
Productietijd

Je character wordt definitief uitgewerkt. De productietijd hangt af van de complexiteit en het aantal verschillende poses waarin het character opgemaakt dient te worden.

04.
Publiceren maar!

Wij sturen jou het character. Hij is klaar om gepubliceerd te worden!

Wat zeggen onze klanten?

DutchEnglishGerman
Neem contact op Wij sturen je graag meer informatie!
Neem geheel vrijblijvend contact op. Ontvang binnen 24 uur antwoord op je vraag of een offerte.
Verzenden