Whiteboard animatie laten maken? Bij ons zit je goed!

Geen stockbeelden | 100% uniek | 35 jaar ervaring | Nr. 1 van Nederland
Dé specialist van Nederland. Wij hebben al honderden whiteboard animaties gemaakt!

Voor klanten in Nederland én België

Hand in beeld

In een whiteboard animatie tekent een hand leuke cartoons of illustraties in beeld op speelse wijze. Het is een hele originele vorm van animeren dat de aandacht trekt én vasthoudt. Wij zijn hierin gespecialiseerd en onze cartoonist heeft 35 jaar ervaring!

100% maatwerk

Wat onze animaties uniek maakt? Geen beelden uit een computer! Alles wordt geheel op maat voor de klant gemaakt door onze eigen huiscartoonist. Wij werken niet met stockbeelden, in tegenstelling tot veel andere bureaus. Hierdoor krijg je een unieke animatie!

Veel mogelijk

Cartoons in zwart-wit of kleur? Cartoons snel achter elkaar tekenen of ook veel tekst in beeld? Zakelijk of juist humor? Het is bij ons allemaal mogelijk. Wij denken met jou mee over hoe wij jouw boodschap op een zo goed mogelijke manier kunnen overbrengen.

Hoeveel kost een whiteboard animatie?

+31 (0)183 76 09 08

Waarom een whiteboard animatie?

Digitale brochure

Een animatie is een digitale brochure. Het is ideaal om personeel of klanten kort en bondig te informeren. Tip: plaats een linkje naar YouTube in je mails.

Website

Je website (home) en landingspagina’s zijn bij uitstek geschikt om korte animaties te tonen. Iedereen snapt direct welke meerwaarde jouw bedrijf voor hen heeft.

Social media

Deel whiteboard animaties eenvoudig en snel via social media. Bouw snel naamsbekendheid op en deel informatie.

Cijfers en resultaten

Wij kunnen jaarcijfers en resultaten verwerken in je uitleganimatie. Hierdoor krijgt belangrijke informatie veel meer impact en blijft het beter hangen!

Tijdens gesprekken

Je kunt bij ons ook videobrochures (doosjes) afnemen. Je animatie speelt dan af op een schermpje dat je kunt laten zien aan klanten, collega’s of tijdens zakelijke events. Je steelt gegarandeerd de show!

Nieuwsbrief

Laat voor elke nieuwsbrief een andere korte whiteboard animatie maken met een andere inhoud. Deel nieuws zoals niemand anders dat doet.

Presentaties

Verlevendig presentaties met een animatie, want zeg nu zelf…het bekijken van een animatie is toch veel leuker dan alleen een saaie powerpoint?

Tijdens beurzen

Natuurlijk trek je op een beurs volledig de aandacht op je stand met bewegende beelden, zoals met een animatie op een projectiescherm, TV of computer. Zo benut je elke geïnvesteerde euro ten volle.

Vraag ons gratis om advies

+31 (0)183 76 09 08

Leg je product of dienst uit met een hele originele whiteboard animatie

Onze cartoonist heeft al 35 jaar ervaring in illustreren en animeren. Met enorm veel passie gaat hij voor jou aan de slag. Van het schrijven van het script tot aan de voice-over. Deze geheel op maat gemaakte uitleganimaties zijn ideaal om jouw eigen merkbeleving te creëren!

WIJ WERKEN VOOR
  • ZORGINSTELLINGEN
  • PROVINCIES
  • BEKENDE NEDERLANDERS
  • WEBSHOPS
  • MULTINATIONALS
  • CREATIEVE SECTOR

01.
Stuur ons een briefing en ontvang een offerte op maat

Stuur ons een briefing en geef aan welke boodschap je wilt overbrengen en voor welke doelgroep je whiteboard animatie bedoeld is. Je ontvangt binnen een dag een offerte op maat.

02.
Script, muziek en voice-over worden bepaalt

Ga je akkoord met de offerte? Hartstikke leuk! Laat ons je wensen weten en wij gaan voor je aan de slag om van jouw whiteboard animatie een groot succes te maken.

03.
Nu begint het echt leuk te worden. Wij starten met animeren.

Een voice-over spreekt je whiteboard animatie in en wij starten met animeren. De doorlooptijd hangt af van de complexiteit maar deze bedraagt meestal tussen 2 tot 4 weken.

04.
Er volgt een correctieronde. Daarna is je animatie klaar!

Tot slot ontvang je de animatie en kun je eventuele correcties aan ons doorgeven. Hierna sturen wij je de eindversie die direct klaar is om gepubliceerd te worden!

Wat zeggen onze klanten?

Video brochure

Breng je whiteboard animatie tot leven met een video brochure! Sla de cover open en je whiteboard animatie start direct met afspelen. Laat je uitleganimatie zien tijdens zakelijke gesprekken, laat zien aan personeel of geef weg als origineel cadeau! De video brochure is een grote USB, dus je kunt eenvoudig nieuwe animaties toevoegen of oude verwijderen.

Neem contact op

Infographics

Breng saaie data tot leven in kleurrijke animaties en afbeeldingen. Presenteer je resultaten overzichtelijk in jaarverslagen, magazines, presentaties, website en social media.

Social media

Bereik meer mensen. Wij maken social media content in allerlei vormen. Denk aan animaties, illustraties, foto’s en video’s. Natuurlijk zijn de posts ook bruikbaar voor in je andere marketinguitingen!

Nieuwe website

Wij bouwen goed vindbare websites met een zeer gemakkelijk beheersysteem (drag & drop). Van eenvoudige one-page tot zeer uitgebreide websites met complexe inlogsystemen.

Google Ads

Jouw bedrijf op de 1e positie in Google? Dat regelen wij! Een mooie website heeft weinig zin als mensen je niet weten te vinden. Wij zetten Google advertenties op met maandelijkse rapportages. Een goede investering.

DutchEnglishGermanSpanish
Neem contact op Wij sturen je graag meer informatie!
Neem geheel vrijblijvend contact op. Ontvang binnen 24 uur antwoord op je vraag of een offerte.
Verzenden