Ontmoet ons team

Met enorm veel passie voor het vak werken wij voor onze klanten

Het team van Dutch-Animations bestaat uit creatieve en bevlogen animatoren, grafisch ontwerpers en illustratoren. Wij zijn al ruim 9 jaar volledig gespecialiseerd in marketing. Op onze website zie je slechts een kleine greep uit de vele diensten waarmee wij jouw bedrijf of marketingteam kunnen versterken.

Sinds onze oprichting in 2011 is ons klantenbestand in razendtempo gegroeid. Zo wordt onze nieuwsbrief naar ruim 1500 bedrijven verstuurd in Nederland en België. Onze klanten zijn werkzaam binnen uiteenlopende branches en ook de bedrijfsgrootte verschilt, van lokale ondernemers en MKB tot wereldwijd opererende multinationals in zowel binnen- als buitenland.

Wij nodigen je van harte uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

+31(0)183 76 09 08

Waarom Dutch-Animations?

Ruim 9 jaar ervaring

Het maken van krachtige uitleganimaties is al ruim 9 jaar ons specialisme! Wij hebben voor vele grote en kleine bedrijven gewerkt.

Van A tot Z

Als je wilt kun je alles uit handen geven én ons vertrouwen. Van het schrijven van een pakkend script tot het inspreken van voice-overs.

Ruime keuze

Wij bieden verschillende animatiestijlen aan in diverse prijsklassen. Hierdoor heb je altijd ruime keuze.

Korte doorlooptijd

Wij werken als een geoliede machine. Hierdoor bedraagt de doorlooptijd gemiddeld slechts 2 á 3 weken!
DutchEnglishGerman
Neem contact op Wij sturen je graag meer informatie!
Neem geheel vrijblijvend contact op. Ontvang binnen 24 uur antwoord op je vraag of een offerte.
Verzenden