Ontmoet ons team

Met enorm veel passie voor het vak werken wij voor onze klanten

Het team van Dutch-Animations bestaat uit creatieve en bevlogen animatoren, grafisch ontwerpers en illustratoren. Wij zijn al ruim 8 jaar volledig gespecialiseerd in videomarketing.

Sinds onze oprichting in 2011 is ons klantenbestand in razendtempo gegroeid. Zo wordt onze nieuwsbrief naar ruim 1500 bedrijven verstuurd in Nederland en België. Onze klanten zijn werkzaam binnen uiteenlopende branches en ook de bedrijfsgrootte verschilt, van lokale ondernemers en MKB tot wereldwijd opererende multinationals in zowel binnen- als buitenland.

Enkele van onze klanten:

  • Wij hebben voor het Franse farmaceutische bedrijf Sanofi-Aventis meerdere animaties ontwikkeld. Zij zijn marktleider binnen de farmacie en in 2018 had Sanofi-Aventis een omzet van 34,5 miljard en 104.000 medewerkers in dienst.
  • In 2019 hebben wij voor de International Actuarial Association in Ottawa (Canada) 7 animaties ontwikkeld om wereldwijd nieuwe leden te werven. De IAA is een wereldwijd opererende ledenorganisatie om actuarissen met elkaar in contact te brengen.

Wij nodigen je van harte uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

+31(0)183 76 09 08

Rocky
Rocky
Michael
Michael
Ronald
Ronald
Luc
Luc
Bas
Bas

Waarom Dutch-Animations?

8 jaar ervaring

Het maken van krachtige uitleganimaties is al 8 jaar ons specialisme! Wij hebben voor vele grote en kleine bedrijven gewerkt.

Van A tot Z

Als je wilt kun je alles uit handen geven én ons vertrouwen. Van het schrijven van een pakkend script tot het inspreken van voice-overs.

Ruime keuze

Wij bieden verschillende animatiestijlen aan in diverse prijsklassen. Hierdoor heb je altijd ruime keuze.

Korte doorlooptijd

Wij werken als een geoliede machine. Hierdoor bedraagt de doorlooptijd gemiddeld slechts 2 á 3 weken!
DutchEnglishGerman
Neem contact op Wij sturen je graag meer informatie!
Neem geheel vrijblijvend contact op. Ontvang binnen 24 uur antwoord op je vraag of een offerte.
Verzenden