Illustraties voor drukwerk en online media

Kies uit meerdere stijlen

Laat ons je verhaal uitbeelden

Stijlkeuze

Wij kunnen illustraties maken voor elk doeleinde. Denk aan productillustraties, jaarverslagen, presentaties en management- en kinderboeken. Kies bovendien je gewenste stijl.

Full-color of zwart-wit

Je kunt ervoor kiezen om de illustraties in zwart-wit of full-color te laten maken. Ook krijg je de keuze uit verschillende inkleurtechnieken.

Drukwerk/Online

Jouw illustraties worden zodanig opgeleverd dat je ze zowel online als in drukwerk kunt publiceren. Ook kunnen we er een animatie van maken!

Zodra je illustraties klaar zijn kunnen wij er ook een animatie van maken!

Alle illustraties die wij maken kun je ook door ons laten omzetten in een mooie animatie. Dit is natuurlijk een geweldige manier om je werk te promoten!

Internationale Marketing

Jouw illustraties internationaal promoten

Door onze vaste partners in het buitenland zijn wij in staat jouw illustratie(s) internationaal te promoten. Als wij nog geen contacten in het land van jouw interesse hebben gaan wij actief op zoek.

01.
Stuur ons een briefing

Stuur ons bij voorkeur een (korte) briefing. Omschrijf welke boodschap je wilt overbrengen voor welke doelgroep en hoeveel illustraties je wilt. Wil je ze in zwart-wit of full-color? Wij sturen jou een offerte op maat.

02.
Schetsen

Zodra je de offerte goedkeurt gaan wij aan de slag met schetsen. Wij sturen je de illustraties in concept door ter goedkeuring.

03.
Productietijd

De illustraties worden definitief uitgewerkt. De productietijd hangt af van de complexiteit maar ga uit van enkele dagen.

04.
Publiceren maar!

Wij sturen jou de illustraties. Ze zijn klaar om gepubliceerd te worden!

Wat zeggen onze klanten?

Neem contact met ons op

DutchEnglishGerman
Neem contact op Wij sturen je graag meer informatie!
Neem geheel vrijblijvend contact op. Ontvang binnen 24 uur antwoord op je vraag of een offerte.
Verzenden